Passie voor creativiteit

We hebben allemaal onze eigen passies en talenten. Benieuwd wat de mijne zijn? Neem een kijkje op mijn website en ontdek wie ik ben en wat ik doe. Ik hoop dat mijn werk je bevalt!

Kennismaken

Mijn missie

Elk keer een van de boeiendste uitdaging voor mij is een passend sieraad voor mijn klant te creëren, waarmee ik mij als een vertaler bergrijp voor de wensen van mijn klant te realiseren. 

Mijn projecten

Behalve met alle soorten van herstellingen en opdrachten, ben ik ook met mijn eigen ontwerpprocessen bezig. Hier laat ik mij graag uit de vormen in de natuur inspireren. Door mijn speelse, nieuwsgierige karakter experimenteer ik ook graag met het de verschillende technieken, die bijna oneindig zijn, en ons beroep zo boeiend maken!

Mijn klanten

Omdat ik al zoveel jaren aan ervaring heb en betrouwbaar ben, me 100% focus op het beste resultaat heb ik al met vele fantastische klanten mogen werken.

Over mij

Iedereen heeft een eigen verhaal. Wil je meer over mij te weten komen? Of wil je weten hoe mijn project tot leven kwam? Laat me je meenemen op een reis die alles behalve gewoontjes is .

Meer weten?

Belgium

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.